Αρχική Σελίδα Νέα

Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn

Κίνα Suzhou Joywell Taste Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Joywell Taste Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Μεγάλη επιχείρηση, θαυμάσια προϊόντα!

—— James

Ευχαριστήστε τη ΧΑΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΛΑ την ομάδα. Η διαταγή μου είναι πολύ επείγουσα. Και ήταν πάντα εδώ οποτεδήποτε όταν τους έρχομαι σε επαφή με. Πραγματικά αξιόπιστος συνεργάτης συνεργασίας!!!

—— Syrena

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn

Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση των ανθρώπων για την ποιότητα και την υγεία παίρνει υψηλότερη και υψηλότερη. Τα Low-sugar προϊόντα γίνονται μια νέα τάση πρόχειρων φαγητών.

Όταν popcorn, τραγανός και χαμηλός στη ζάχαρη, είναι πάντα μια μεγάλη τεχνική πρόκληση.

 

Στην παραδοσιακή διαδικασία, crispness και η ζάχαρη πηγαίνουν πάντα χέρι-χέρι. Χαμηλότερη ζάχαρη, χαμηλότερο crispness. Υψηλότερη ζάχαρη, υψηλότερο crispness.

Προκειμένου να υπερνικηθεί αυτό το πρόβλημα, η ολόκληρη ομάδα Ε&Α μας, αφιερωμένη έρευνα, που προσπαθεί να βρεί τη σημαντική ανακάλυψη αυτής της τεχνολογίας. Μετά από ένα περισσότερο από έτος αφιερωμένης έρευνας, πείραμα, σύγκριση και επαναλαμβανόμενος, κάναμε τελικά μια σημαντική ανακάλυψη σε αυτό το ζήτημα.

 

Έχουμε μειώσει δραστικά την περιεκτικότητα σε ζάχαρη κρατώντας την τριζάτη. Νέο popcorn περιέχει τη λιγότερο από μισή ζάχαρη παραδοσιακό popcorn, αλλά παραδίδει την υψηλότερη ποιότητα. Αυτό το νέο προϊόν είναι εθνικοί πρώτο και μοναδικό σε China.I

ν αυτό το νέο προϊόν, έχουμε δημιουργήσει τις διαφορετικές γεύσεις όπως η παχιά γεύση τυριών, sichuan η πικάντικη γεύση, η γεύση σούπας καλαμποκιού, καθώς επίσης και ζωηρόχρωμο popcorn που γίνεται με τη φυσική παγωμένη σκόνη φρούτων και λαχανικών. Πολύ εύγευστος με υψηλό - ποιότητα!

 

Ελπίζουμε ότι αυτά τα νέα προϊόντα μπορούν να είναι αρεστοί από το καθένα και να πωλήσουν καλά στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με μας ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το salesa@joywelltaste.com.

 

Οι ευχαριστίες για βοηθούν πάντα και υποστήριξη από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σε σας τα ποιοτικά προϊόντα, τις προσιτές τιμές και την καλή υπηρεσία!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο low-sugar, υψηλής ποιότητας popcorn  4

Χρόνος μπαρ : 2021-04-26 13:46:03 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Joywell Taste Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Tang

Τηλ.:: 0086 13390899288

Φαξ: 86-0512-66056288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)